Reparaties en herstel van uw lederen meubelen
en autobekleding

Home Leder reparaties Vlekken in Leder Impregneren van leder Lederen autobekleding Offerte

Webshop

Contact Links
 

Gratis offerte aanvragen

Door de jarenlange ervaring en recent opgedane kennis over het product leder, hebben we ons gespecialiseerd in het verhelpen van allerlei soorten klachten aan lederen zitmeubelen. Via een speciaal ontwikkeld procédé zijn wij in staat om ter plaatse (bij u aan huis of bij de winkelier) schades aan leder onzichtbaar te herstellen.

Door 7 standaard kleuren te gebruiken kunnen wij alle kleuren ter wereld namaken, dus kan er nooit sprake zijn van kleurverschil tussen het originele en gerepareerde deel. Tevens brengen wij de structuur van het leder over in het rerepareerde deel, zo onstaat er geen gladde plek, maar een in elkaar vloeiend geheel.


Onze werkwijze gaat als volgt; na ontvangst van uw serviceopdracht nemen wij binnen 3 werkdagen
kontakt op met de klant voor het maken van een afspraak en wij zorgen dat uw klacht binnen 14 dagen wordt opgelost. U ontvangt van ons een uitgebreid serviceformulier die de klant heeft ondertekend voor accoord en dat hij afziet van verdere maatregelen. Mocht het voorkomen dat wij een klacht niet ter plaatse kunnen verhelpen dan ontvangt u van tevoren een offerte voor de te maken kosten.


Onze serviceauto is volledig uitgerust om de meeste uiteenlopende klachten direct te verhelpen zoals
krasjes, scheurtjes, ruwe/geschaafde plekken, verkleuringen, transportschade, craquelé enz. in leder, maar ook vlekken in stof en leder
.

 
Top Care / S.T.A.B. • Croleskwartier 36 • 8651 HE IJlst • Tel.: 0515-532258
Email: info@lederrenovatie.nl